Wie zijn wij

Around B.V. is een softwarebedrijf en wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van workflow management software. Als reactie op verzoeken uit de markt hebben wij de Around softwareapplicatie ontwikkeld. Around denkt na over de impact die haar diensten en producten hebben op het milieu en wij zoeken permanent naar wegen om zo milieuvriendelijk mogelijk onze diensten en producten aan te bieden. Around is uw stabiele partner en wij zijn trots op de vele bedrijven die al gebruik maken van onze unieke oplossingen.

Wat een klant over ons zegt

Certifer HHC/DRS gebruikt al ruim drie jaar de Around software voor het uitvoeren van onze VCA-audits. De Around organisatie denkt graag proactief met ons mee en bedenkt praktische oplossingen voor onze vragen en problemen. Certifer HHC/DRS is een Early Adopter van de Around software. Wat mij opvalt, is het feit dat door de Around organisatie altijd op een eerlijke wijze, goed en helder duidelijk wordt gemaakt, wat het systeem wel en niet kan.

Around is een relatief kleine organisatie en dat draagt bij aan hun snelle en accurate service. Bij het contact dat ik met Around heb, is altijd sprake van korte lijntjes een prettige omgang en de medewerkers hebben een hoog kennisniveau. Voor het geld dat je voor het Around pakket betaalt, krijg je als klant een volwaardig pakket dat aan alle essentiële eisen van de SSVV voldoet. Door de wijze waarop het pakket functioneert, is het eenvoudig te gebruiken en draagt het door het verbeterde overzicht bij aan de efficiency van onze organisatie.      

Kortom ik zou de medewerkers van Around willen toevoegen: “Keep calm and carry on”.

Review Huib Oostdijk
Manager System Certification QA en ICT bij CERTIFER HHC/DRS in Noord-Scharwoude

Milieuvriendelijk

Bij Around geven wij om het milieu. Duurzaamheid en energiebesparing staan bij ons centraal. Deze instelling is ook bepalend geweest bij onze keuze voor het Datacenter waar onze servers staan opgesteld. Het Datacenter beschikt onder andere over een ISO 14001 en ISO 5001 certificering, wat de standaard is voor een goed milieu- en energiemanagement. Dit garandeert een goede beheersing van de milieueffecten op de bedrijfsvoering en een efficiënt gebruik van grondstoffen en energie.

Het Datacenter

Het Datacenter dat wij gebruiken voor onze servers is een volledig redundant, carrier neutraal en energiezuinig uitgevoerd Tier III – Datacenter, dat aan de hoogste beschikbaarheids- en beveiligingseisen voldoet. Op dit moment beschikt ons Datacenter over de volgende certificeringen:

  • ISO 27001 Informatie beveiligingsmanagement
  • NCP Borg klasse 4 Toegangsbeveiliging
  • ISO 9001 Kwaliteitsmanagement
  • ISO 14001 Milieumanagement
  • ISO 500001 Energiemanagement
  • ISAE 3402 type 2 Standaard voor uitbesteding
  • ISO 22301 Bedrijfscontinuïteit

Door de inzet van al deze instrumenten zorgt Around ervoor dat u 24/7 kunt beschikken over uw bedrijfskritische Digitale infrastructuur.

Cloud based

Around is een cloud based oplossing, dit betekent dat u maandelijks lage kosten heeft op basis van een abonnement. Uw kosten zijn afhankelijk van het aantal gebruikers binnen uw organisatie. De applicatie is overal beschikbaar waar een internetverbinding aanwezig is. Aangezien Around al vele jaren wordt gebruikt in de markt, is de software direct klaar voor gebruik en uitgebreid getest, hierdoor is de kans op fouten in de software uiterst gering, omdat de applicatie geen kinderziektes meer heeft. Dit alles maakt de applicatie buitengewoon betrouwbaar. De Around organisatie is technisch verantwoordelijk voor de hosting van de applicatie.

De hosting wordt uitgevoerd op een uiterst solide Private Cloudplatform, hierdoor kent de applicatie nauwelijks down time en is dus 24/7 beschikbaar. Onderhoud of storingen aan de applicatie worden door de Around organisatie opgelost en dat zorgt ervoor dat u geen extra kosten heeft. De cloud based Around applicatie is flexibel uit te breiden met diverse koppelingen en integraties met behulp van een API (Application Programming Interface). Dit zorgt ervoor dat de verschillende bij u in gebruik zijnde software systemen een goed werkend geheel vormen.

Stabiel en Betrouwbaar

Het gebruik van de Around applicatie zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw certificeringen naar een hoger niveau worden gebracht, vanwege het feit dat er minder fouten worden gemaakt en u een beter inzicht krijgt in de verkregen resultaten. Werk voortaan efficiënter door gebruik te maken van de Around software.

De Around applicatie is volledig schaalbaar van opzet en maakt gebruik van het Private Cloudplatform van Around. Als u dus beschikt over een Smartphone kunt u als er een Internetverbinding beschikbaar is 24/7 al uw gegevens raadplegen en bijwerken.

De Around software applicatie is dus uw basis voor het aangaan en onderhouden van een stabiele en duurzame relatie met uw klanten.

Meer weten?