Rondleiding

Alle functies op een rij

Het kloppend hart van de Around software bestaat uit de modules CRM, Planning en Registratie, Opdrachten, Projecten, Audits en Facturatie. Met behulp van de Around software kunnen uw auditoren certificeringen en tussentijdse jaarlijkse audits tijdig uitvoeren. Zodat ieder project bij uw klant snel, foutloos en vooral probleemloos gaat verlopen.
De uitgebreide versie heet Around Plus + en heeft de extra modules Rapportages , Online Klantportal en Live koppelingen. De Around software is daarmee makkelijk te koppelen aan uw huidige CRM en ERP systeem. 

Rondleiding
Het kloppend hart van de Around applicatie zijn de VCA Around modules Audits en Statistieken. De basisversie van de Around applicatie bestaat uit de modules Audits, Statistieken, Contacten(CRM), Begroting/Calculaties , Offertes en Orders.

Around software

Around is uw complete oplossing voor het stroomlijnen van alle certificerings-processen binnen één softwarepakket. Ongeacht of het gaat om ISO 9001, ISO 14001 of VCA certificering. Around, een specifiek voor de certificeringsbranche ontwikkelde tool, biedt de flexibiliteit om niet alleen bestaande certificeringen te beheren, maar ook nieuwe normen of certificeringen toe te voegen. Around stelt uw auditors in staat om taken snel en efficiënt te voltooien.

De complete Around applicatie bestaat uit de onderstaande modules.

Meer weten?

Ervaar het zelf. Maak een afspraak wanneer het u uitkomt. En geheel vrijblijvend. 

Modulaire software

De Around software is modulair van opzet zodat u uit de aangeboden functionaliteiten kunt kiezen wat u echt nodig heeft. Dit betekent dus dat u nooit financiële “verrassingen” achteraf hebt. Het modulaire karakter van Around zorgt er ook voor dat u geen tijd verliest bij de implementatie, omdat er geen onnodige modules worden geïmplementeerd. De modulaire opzet van de software geeft u dus maximale flexibiliteit en onze consultants helpen u graag om uw eisen en wensen in kaart brengen.

Audits en statistieken

Door het hoge niveau van de rapportages en statistieken en de wijze waarop de applicatie functioneert, vermindert u de kans op fouten, hetgeen leidt tot verbeterde inzichten in de verkregen resultaten. Dit laatste maakt het voor de  auditors mogelijk om samen met uw klanten een nieuwe visie op de praktijk te ontwikkelen en in het algemeen het bewustzijn over de veiligheid bij de klant te vergroten. Around geeft de mogelijkheid aan de certificerende instellingen om nog beter te gaan samenwerken, met als gevolg dat er een transparanter en eenduidiger beleid kan worden gevoerd naar de klanten.

Taken en Notities

Met Taken en Notities is het mogelijk om zowel intern als extern duidelijke werkprocessen te creëren. Projecttaken kunnen worden gedefinieerd en geëvalueerd tussen de auditor, coördinator en de klant. Naast deze functies is er ook de mogelijk dat uw medewerkers met uw klanten informatie via het klantportaal kunnen uitwisselen.

Registratie voor de ZZP-er

Around zorgt ervoor dat de ZZP-er die u inhuurt op een simpele wijze zijn uren, projecten en ritten kan registreren. Hierdoor wordt de facturatie binnen een project voor zowel u als de ZZP-er heel eenvoudig. Deze vorm van tijdregistratie werkt dus zeer tijdbesparend, is makkelijk in gebruik en bevat alle noodzakelijke functionaliteiten. Van onnodige functies heeft uw ZZP-er dus geen last. Via de mobiele app kan een ZZP-er snel gegevens controleren of invoeren.  

Met behulp van Around heeft u:

  • Meer grip op uw bedrijfsprocessen;

  • Beter inzicht en overzicht door onder andere de statistieken;

  • Meer werkgemak en betere mogelijkheden tot samenwerking en communicatie;
  • Kleinere kans op fouten;
  • Betere efficiency als de voordelen van de applicatie worden benut;
  • Uiteindelijk een hoger rendement, want u gaat kosteneffectiever en kostenbesparend werken.

Around is uw basis voor een hogere kwaliteit, rendement en kostenbesparing.

Zelf ervaren?

CRM

Planning & Registratie

Opdrachten

Projecten

VCA Audits

Facturatie

Rapportages

Online klantportaal

Live koppelingen - API's