Voor wie is Around

U bent als leidinggevende samen met de auditors en coördinatoren constant bezig met het leveren van uitstekende dienstverlening, terwijl u de kosten laag wilt houden. Met behulp van de Around applicatie heeft u steeds snel, duidelijk en overzichtelijk de beschikking over de belangrijkste gegevens binnen uw onderneming. 

Voor wie is
VCA-Around

U bent als leidinggevende samen met de auditors en coördinatoren constant bezig met het leveren van uitstekende dienstverlening, terwijl u de kosten laag wilt houden. Met behulp van de Around applicatie heeft u steeds snel, duidelijk en overzichtelijk de beschikking over de belangrijkste gegevens binnen uw onderneming. 

Voordelen

De belangrijkste voordelen die u als certificatie-instelling heeft bij het gebruik van de Around software zijn: 

Meer weten?

Ervaar het zelf. Maak een afspraak wanneer het u uitkomt. En geheel vrijblijvend. 

Around – uw maatpak

Around, specifiek ontworpen voor de certificeringssector, maakt het niet alleen mogelijk om bestaande certificeringen te beheren, maar ook om nieuwe normen en certificeringen toe te voegen. Als u onze unieke oplossing wilt benutten en een nieuwe norm of certificering wilt integreren, neem dan contact met ons op. Samen plannen we de implementatie van uw nieuwe norm of certificering. De applicatie is volledig afgestemd op het werk- en denkniveau van uw auditoren en coördinatoren. Bij de ontwikkeling van de applicatie is steeds ons doel geweest, om zo objectief en onafhankelijk als mogelijk de certificatie-instellingen het juiste gereedschap aan te reiken. Het juiste gereedschap zorgt er namelijk voor dat de gebruikers hun taken zo efficiënt mogelijk en zonder fouten uit kunnen voeren.

Controle over het proces

Controle is het sleutelwoord. Het is essentieel dat u aan uw verplichtingen voldoet om uw klant tevreden te stellen. Omdat u door Around meer overzicht hebt over het gehele plaatje is het makkelijker om uw serviceniveau te verhogen en de kosten te verlagen. Around geeft u meer controle over alle processen. Dankzij Around bent u een betere gesprekspartner van uw klant in positieve zin, u kunt naast uw klant gaan staan in plaats van tegenover hem. Around biedt u de mogelijkheid met behulp van de verbeterde analysemogelijkheden, om uw klant op een simpele wijze van waardevolle adviezen te voorzien.

Beter rendement

Uw rendement wordt bepaald door uw processen. Around geeft u meer inzicht en overzicht en daardoor een betere grip op uw bedrijfsprocessen. Met Around als het gereedschap in uw handen, kunt u door uw bedrijfsprocessen aan te passen, ervoor zorgen dat u kosten gaat besparen en meer kwaliteit en rendement gaat behalen.

Zelf ervaren?

Eenvoudig in gebruik

Vaak wordt nog gebruik gemaakt van complexe software applicaties, waarbij slechts een klein gedeelte van de functionaliteiten wordt gebruikt en dat is zonde. Het intuïtieve karakter van de Around software zorgt ervoor, dat u als gebruiker het systeem direct omarmt. U bespaart dus direct geld door te werken met snelle en eenvoudige werkprocessen.

De Around software is zo gebouwd dat u efficienter gaat werken met als gevolg:

  • Kostenbesparing
  • Minder fouten
  • Betere rapportage – en samenwerkingsmogelijkheden 

Efficiency en Tijdbesparing

De Around applicatie zorgt voor stroomlijning in uw certificatieprocessen, waardoor een audit in een kortere tijd kan worden uitgevoerd. De eenmalige invoer van data en de wijze waarop de applicatie is ingericht levert naast een tijdbesparing ook veel minder fouten op. Dit heeft een positief effect op uw kosten. Het verbeterde inzicht in alle processen zorgt daarnaast voor een hogere efficiency. Meer weten?

Meer weten?

Tijdbesparing:

Makkelijke integratie:

Verbeterd inzicht:

Rapporten en statistieken: